Rólunk

A filmkalauz.net weboldal 2016. márciusában kezdte meg működését, és napi többszöri frissítéssel publikál film és szórakozással kapcsolatos híreket, leírásokat, képeket, videókat.

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, ezekért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, és nem is ellenőrzi.

Az oldalon található külföldi előzetesek és képek nem estek át a magyar korhatár-besoroláson, ezért ezek megtekintése kizárólag 18 év feletti személyeknek ajánlott.
Az oldalon található képek és egyéb videók tartalmáért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, mindenki saját felelősségére böngéssze az oldalt, mert egyes filmek és videók 18 év feletti korhatárúak lehetnek.
Az oldal folyamatos feltöltés, fejlesztés alatt áll, ezért a lehetséges problémákért, fennakadásokért, hibákért elnézést kérünk.

Egyes filmek és színészek adatlapjai, borítói, képei, előzetesei a TMDb oldalról API-n szolgáltatott információk alapján kerülnek átemelésre, megjelenítésre, ezen tartalmak nem esnek át ellenőrzésen.

Kapcsolat: info@filmkalauz.net
Az itt leírtak nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.