Szabályzat


Megkérünk minden látogatót, hogy próbálja elkerülni a reklám jellegű kommenteket, az ilyeneket, illetve a sértő, trágár hozzászólásokat töröljük, és a második alkalom után megfosztjuk a felhasználót a hozzászólás jogától. Az előzőkben felsorolt kivételek betartása mellett a szabad véleménynyilvánítás elve érvényesül.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, ezekért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, és nem is ellenőrzi.
A filmkalauz.net nem vállal felelősséget a honlapon található reklámok, illetve más oldalakra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért.
Az oldalra történő regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy az oldal esetleges hírleveleket küldjön számodra.

Az oldalon található külföldi előzetesek és képek nem estek át a magyar korhatár-besoroláson, ezért ezek megtekintése kizárólag 18 év feletti személyeknek ajánlott.
Az oldalon található képek és egyéb videók tartalmáért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, mindenki saját felelősségére böngéssze az oldalt, mert egyes filmek és videók 18 év feletti korhatárúak lehetnek.

Az itt leírtak nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.

Kapcsolat: info@filmkalauz.net